Slide background

Productontwikkeling

Volautomatisch reinigingssysteem voor PV-panelen

Slide background

Quickscan

Rapportage voor het ondersteunen van uw beslissingstrajecten.

Slide background

Projectbegeleiding

Zorgeloos bouwen!

Over Endotec

Endotec is een advies- en engineeringbureau voor werktuigbouwkundige installaties van gebouwen. Endotec adviseert en ontzorgt gebouweigenaren, installateurs en architecten door projectbegeleiding vanaf het voortraject van ontwerp, advies & engineering tot en met het installatieproces en onderhoud.

De afgelopen jaren is de markt van werktuigbouwkundige installaties sterk in ontwikkeling. Opdrachtgevers enoverheid stellen steeds hogere eisen aan de installaties waardoor de engineeringfase steeds ingewikkelder wordt en langer duurt. Endotec heeft meer dan tien jaar ervaring in engineering op het gebied van ventilatie,gawalo, verwarming, koeling, luchtbehandeling, meet–en regeltechniek en energie.Door in het voortraject van nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsproject met de opdrachtgever in gesprek te gaan, is Endotec in staat nauwkeurige budgetten af te geven met bijbehorende projectadvies en -begeleiding. Endotec zorgt voor integratie van gebouw, gebouwfunctie, gebruik en alle bijbehorende werktuigbouwkundige installaties.

"Endotec zorgt voor integratie van gebouw, gebouwfunctie, gebruik en alle bijbehorende werktuigbouwkundige installaties."

 

Endotec ontwerpt gebouw-gebonden installaties met de doelstelling om optimaal functioneren van de gebruiker te genereren. Duurzaamheid en creativiteit binnen de vooraf vastgestelde kaders zorgen hierbij voor een helder plan van aanpak, integrale inpassing van de ontwerpen en de daartoe behorende tekeningen en berekeningen. Het startpunt voor een deugdelijke uitvoering van uw plannen en doelstellingen.

Om installatieprocessen goed te doen verlopen is een deugdelijke voorbereiding van essentieel belang. Endotec biedt u de helpende hand. Coördinatie tussen diverse disciplines, het afstemmen van de logistieke aspecten, en het opstellen van planningen zijn hier bij belangrijke pijlers die door Endotec de juiste invulling genieten. Begeleiding en ondersteuning van uw inkooptraject behoort tot de mogelijkheden.

"U wilt efficiënt bouwen, zonder de beoogde kwaliteit en het gewenste resultaat uit het oog te verliezen."

 

U wilt efficiënt bouwen, zonder de beoogde kwaliteit en het gewenste resultaat uit het oog te verliezen. Endotec biedt de mogelijkheid om binnen het bouwproces controles uit te voeren, te coördineren en te begeleiden. Verschillende disciplines dienen samen op te gaan waarbij planning en organisatie goed vastgelegd worden en lopende het traject getoetst en gecontroleerd worden. Dit vanaf de eerste activiteit tot en met de opleveringsprocedure.

Wet en regelgeving verandert continu de zienswijze op technische installaties. Veiligheid, gezondheid, energieverbruik en milieu zijn hierbij belangrijke aspecten. Endotec controleert en inspecteert gebouwgebonden installaties op de huidige normering en wet -en regelgeving. We rapporteren mogelijke gebreken en geven een eerlijk en onafhankelijk advies om bestaande installaties optimaal te blijven inzetten. 

U bent voornemens plannen te realiseren, uw gebouw of woning te bouwen, renoveren en/of te optimaliser en en bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u hierbij ondersteunt? Endotec is dé partner bij uitstek. 

 " Endotec is dé partner bij uitstek." 


Adresgegevens

Endotec

Jim van de Donk

Liessentstraat 9

5405 AH Uden

06-22265829

info@endotec.nl

Interessante links

ReMe Techniek

SolarSoWise


Endotec - Liessenstraat 9 - 5405 AH Uden - 06-222 65 829

Ontworpen door Bart Merkus Webontwikkeling & Design